Αθλητισμός | 09.10.2024 19:59

Sold out στο Γουέμπλεϊ για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία!

Newsroom

Ασφυκτικά γεμάτος θα είναι ο αποκαλούμενος «ναός του ποδοσφαίρου» για το παιχνίδι της Αγγλίας με την Ελλάδα για το Nations League. To παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του UEFA Nations League, δεν σήμανε... συναγερμό μόνο στις τάξεις των Ελλήνων φιλάθλων.

Τα περίπου 4.000 εισιτήρια που είχε λάβει η ΕΠΟ από την αγγλική FA εξαντλήθηκαν και η ελληνική ομάδα θα έχει δυναμική εξέδρα στο πλευρό της. Παράλληλα όμως και οι φίλοι των «Τριών Λιονταριών» εξαφάνισαν τα υπόλοιπα εισιτήρια καθώς ανακοινώθηκε sold out στο Γουέμπλεϊ!

Κατά συνέπεια, η ατμόσφαιρα στο μεγαλοπρεπές γήπεδο του Λονδίνου αναμένεται μοναδική και θα αποτελέσει μια σπουδαία εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές των προπορευόμενων στον δεύτερο όμιλο της League B. Το στάδιο Γουέμπλεϊ έχει χωρητικότητα 86.000 θεατών στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σε σχετική ανακοίνωση προέβη η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), με την ακόλουθη ανάρτηση στο Χ: «Όλες οι θέσεις για τον αυριανό αγώνα #NationsLeague με την Ελλάδα έχουν πλέον εξαντληθεί. Ευχαριστούμε για την φανταστική υποστήριξή σας!».

ΓουέμπλεϊΕθνική ΑγγλίαςNations Leagueεθνική Ελλάδαςειδήσεις τώρα