Αθλητισμός|10.10.2024 19:14

Ο μικρός Γιαννάκης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει ... έτοιμος να εκτελέσει πέναλτι στην Τούμπα!

Newsroom

Έχοντας ολοκληρώσει τις φυσιοθεραπείες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην υποβλήθηκε, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, επέστρεψε από τις ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας «ευτυχισμένος και δυνατός».  

Με τη μέγιστη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειας του ΠΑΟΚ έχει κερδίσει το πρώτο μεγάλο στοίχημα. Ο μικρός Γιαννάκης, ολοκλήρωσε τον απαραίτητο κύκλο φυσιοθεραπειών στην Αμερική, όπου υποβλήθηκε, πριν από μερικές εβδομάδες, σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος σπαστικότητας στα πόδια, το οποίο δεν του επέτρεπε να περπατήσει.

 «Είμαι ευτυχισμένος και δυνατός»

Από σήμερα το μεσημέρι (10/10) βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου έφτασε μέσω Φρανκφούρτης, και στη βάση του -πλέον- αναμένεται να συνεχίσει τον αγώνα για το μεγάλο όνειρό του: Να μπει περπατώντας στην Τούμπα. Μαζί του θα είναι όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που θα τον βοηθούν καθημερινά στα πρώτα του βήματα, με τον ίδιο πάντως να συγκινεί με το χαμόγελο και τη δύναμή του, δηλώνοντας από το αεροδρόμιο πως: «Είμαι ευτυχισμένος, δυνατός και έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα!»

Ιβάν Σαββίδηςειδήσεις τώραΠΑΟΚΓιάννης Παπαστεφανάκης