Αθλητισμός|11.10.2024 11:10

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Στόχος μου να βαρέσω πέναλτι στην Τούμπα» - Τι δήλωσε μετά την επιστροφή στην Ελλάδα

Newsroom

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός Γιαννάκης όπως τον ξέρει όλη η Ελλάδα, επέστρεψε νικητής από τις ΗΠΑ. Ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ βρισκόταν με τους γονείς του στις ΗΠΑ, όπου για έναν περίπου μήνα νοσηλεύτηκε στο «Saint Louis Children’s Hospital» στο Μιζούρι, όπου, μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Χθες, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου επέστρεψε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, όπου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχτηκαν και τον έσφιξαν στην αγκαλιά τους συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, ανάμεσά τους και ο αδερφός του Ευθύμης, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του που ξαναβρέθηκαν μετά από τόσον καιρό. «Νιώθω πολύ ωραία που τον ξαναβλέπω πάλι γιατί μου είχε λείψει που ήταν τόσο καιρό στην Αμερική» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η μητέρα του Γιάννη, Ελένη Γκουσαρη, ήταν εξίσου συγκινημένη λέγοντας ότι «είχαμε πολλή θετική ενέργεια από όλον τον κόσμο» και πρόσθεσε «είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας». Αναφορικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο Γιάννης, οι γονείς του είπαν πως «το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο» και η μητέρα του πρόσθεσε ότι «ουσιαστικά ο Γιαννάκης θα πρέπει να αρχίσει να μάθει να  περπατάει από την αρχή».

Στον Γιαννάκη έλειψαν τα σουβλάκια όσο διάστημα βρισκόταν στις ΗΠΑ και οι δικοί του άνθρωποι φρόντισαν να τον υποδεχτούν με ένα πιτόγυρο, το οποίο απόλαυσε χαμογελώντας, ενώ είπε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να πάει στην Τούμπα. «Νιώθω τέλεια, δεν πονάω καθόλου» είπε ο αξιαγάπητος μικρός, ο οποίος συμπλήρωσε ότι του έλειψε πολύ ο αδερφός του.

Η εν λόγω επέμβαση κατέστη δυνατή χάρη στην υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του προέδρου της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, που συνέβαλαν καθοριστικά ώστε ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την επιτυχή χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε, ολοκλήρωσε και τον πρώτο κύκλο των απαραίτητων φυσιοθεραπειών.

Ο μικρός Γιάννης, γεμάτος αισιοδοξία για το μέλλον, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του OPEN πως το μεγάλο του όνειρο είναι να εκτελέσει ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά στη Θύρα 4 των φανατικών φίλων του ΠΑΟΚ.

Ιβάν ΣαββίδηςΓιάννης ΠαπαστεφανάκηςΠΑΟΚ