Αθλητισμός|13.10.2024 22:35

Ενός λεπτού σιγή για τον Τζορτζ Μπάλντοκ: Μεγάλη συγκίνηση στο Γ. Καραϊσκάκης πριν από το Ελλάδα - Ιρλανδία

Newsroom

Σε ατμόσφαιρα συγκινησιακά φορτισμένη διεξάγεται το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία λόγω του σοκαριστικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στο κατάμεστο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης οι δυο ομάδες και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες, τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό, το αγγλικό αλλά και συνολικά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη του Τζορτζ και ήταν φανερή η συγκίνηση στα πρόσωπα όχι μόνο των παικτών της ελληνικής ομάδας αλλά και της ιρλανδικής.

Μάλιστα, ο Σάμι Σμόντικς, o οποίος είχε αντιμετωπίσει τον Μπάλντοκ στα αγγλικά γήπεδα, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος τη στιγμή που στα μάτριξ του γηπέδου υπήρχε η εικόνα του Τζορτζ και ακουγόταν μέρος των όσων συγκλονιστικών είπε στα αποδυτήρια πριν απ' το ματς με την Αγγλία ο Μπακασέτας για τον συμπαίκτη και φίλο του.

Στις εξέδρες υπήρχαν δύο κρεμασμένα πανό: ένα με το όνομα του Μπάλντοκ και ένα με την ημερομηνία θανάτου του και τη λέξη «παρών».

Εθνική ομάδαειδήσεις τώραεθνική ΕλλάδαςΤζορτζ Μπάλντοκ