Αθλητισμός|17.10.2024 23:00

Αποχαιρέτησαν τον Μπάλντοκ συμπαίκτες σε Εθνική και Παναθηναϊκό - Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο με το οποίο μεταφέρθηκε η σορός του στην Αγγλία

Newsroom

Η σορός του Τζορτζ Μπάλντοκ μεταφέρεται στην Αγγλία. Προηγήθηκε μια λιτή, ιδιωτική τελετή, όπου τον αποχαιρέτησαν συμπαίκτες του σε Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα.

Η Ελλάδα παραμένει σοκαρισμένη απ' τον αδόκητο χαμό του 31χρονου διεθνή αμυντικού, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (9/10). Έπειτα από την ολοκλήρωση των απαραίτητων τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τού Μπάλντοκ και αφού ολοκληρώθηκαν και τα διαδικαστικά-γραφειοκρατικά ζητήματα, η σορός του μεταφέρθηκε στη γενέτειρά του.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή ήρθε στην Ελλάδα για να παραλάβει τη σορό προκειμένου να τελεστεί η κηδεία στις 30 Οκτωβρίου επί βρετανικού εδάφους. Πριν από την αναχώρηση, πραγματοποιήθηκε μια σεμνή, ιδιωτική τελετή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου βρέθηκαν συμπαίκτες από τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα αλλά και άνθρωποι τόσο των Πρασίνων όσο και της Γαλανόλευκης. Το φέρετρο του Μπάλντοκ ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ οι παίκτες εναπόθεσαν από μία φανέλα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής.

«Όλη η Ελλάδα σε αποχαιρετά» έγραφε ένα μεγάλο στεφάνι στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, δίπλα στα στεφάνια της ΕΠΟ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στις 30 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία των δύο ομάδων θα ταξιδέψει στην Αγγλία για την κηδεία του άτυχου ποδοσφαιριστή.

ειδήσεις τώραΤζορτζ ΜπάλντοκΠαναθηναϊκός