Αθλητισμός|21.10.2024 17:07

Λουκέτο ξανά στο ΟΑΚΑ; Τι λέει ο Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή του

Newsroom

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως η αγωνιστική έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας θα συνεχίσει να είναι το ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» τόνισαν πως τα έργα που αναμένεται να γίνουν στη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας από τη νέα σεζόν, θα προγραμματιστούν σε χρονικά διαστήματα που δεν θα υπάρχουν υποχρεώσεις.

Πότε αρχίζουν οι εργασίες

Σήμερα δημοσιεύματα μετέδιδαν πως ειδική μονάδα ωρίμανσης έργων (PPF) αναμένεται να προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό ύψους 65 εκατ. ευρώ το προσεχές διάστημα, με σκοπό τη μελέτη και την αποκατάσταση της στατικής επάρκειας των στεγάστρων Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.

Επίσης αναφέρουν πως, σύμφωνα με τα χρονοδιαγραμμάτα που θα ορίζει ο διαγωνισμός, οι εργασίες θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2025 και αναμένεται να διαρκέσουν αρκετούς μήνες ενώ το στάδιο πιθανό είναι να μείνει κλειστό και μέσα στο 2026.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε, ξεκαθαρίζει ότι το ΟΑΚΑ θα συνεχίσει να είναι η έδρα της για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να χρησιμοποιεί ως έδρα του το Ολυμπιακό Στάδιο. Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες από διάφορα πιθανά κακόβουλα και ύποπτα δημοσιεύματα, είναι πασιφανές ότι οποιαδήποτε έργα προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση, θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα κατά το οποίο η ομάδα μας δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε».

ΟΑΚΑΟλυμπιακό Στάδιοειδήσεις τώραΠαναθηναϊκός