Αθλητισμός|24.10.2024 07:27

NBA: Ιδανική πρεμιέρα για τους Μπακς - «Διπλός» ο Γιάννης

Newsroom

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ΝΒΑ οι Μιλγουόκι Μπακς, που επικράτησαν με 124-109 των Σίξες στη Φιλαδέλφεια, με τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ να είναι απολαυστικοί στο παρκέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν την έναρξη της σεζόν ξεκαθάρισε ότι φέτος ο στόχος είναι η ομάδα του Μιλγουόκι να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το δαχτυλίδι, με τον ίδιο να ξεκινά πολύ δυναμικά. Μαζί με τον Ντέμιαν Λίλαρντ, ο «Greek Freak» συνέθεσε ένα εντυπωσιακό δίδυμα στη Φιλαδέλφεια, οδηγώντας τους Μπακς στην πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ μέτρησε 25 πόντους με 8/11 δίποντα, ενώ κατέβασε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, έκανε 1 μπλοκ και υπέπεσε σε 3 λάθη. Από την πλευρά του ο Λίλαρντ είχε 30 πόντους με 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, αποτελώντας τον ιδανικό παρτενέρ του Γιάννη, προκειμένου να υπάρχει απειλή από την περιφέρεια.

Στα του αγώνα, τα «ελάφια» είχαν εξ αρχής τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και ουσιαστικά -μετά την πρώτη περίοδο- δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη. Το τελικό 109-124 αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να στοχεύει σε ένα ακόμα δαχτυλίδι στην καριέρα του.

Γιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςNBA