Νέος προπονητής του Άρη ο Μαρίνος Ουζουνίδης
NewsroomΟ Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ είχε την τελική συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη, όπου συμφωνήθηκε να συνεργαστούν.
Ο Εβρίτης κόουτς πιάνει άμεσα δουλειά και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο απέναντι στον Πανσερραϊκό, την Κυριακή (15/12) 15:30.
Μετά το διαζύγιο με τον Άκη Μάντζιο, αρχικά η διοίκηση του Άρη στράφηκε προς τον Ολλανδό πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν 'τ Σχιπ. Ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία με αποτέλεσμα να γίνει στροφή προς τον Ουζουνίδη, o οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το 2019 και το πέρασμά του απ' την ΑΕΚ. Είχε προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, ο Πλατανιάς, η Ξάνθη, ο Εργοτέλης, ο Ηρακλής και η ΑΕΛ.
Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο εξωτερικό: στη Ρουμανία με την Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα, στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Φαϊζάλι και στο Ιράν με την Γκολ Γκοχάλ Σιρζάν.
- Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
- ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης
- «Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις
- Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση