Αθλητισμός|23.04.2019 07:38

ΝΒΑ: «Σκούπισαν» τους Πίστονς οι Μπακς με ρεκόρ καριέρας του Αντετοκούνμπο! (vids)

Newsroom

Οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ έκαναν για άλλη μια φορά επίδειξη δύναμης, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που όπως έχει αναφερθεί ξανά, θα έπρεπε να θεωρεί επιτυχία και μόνο τη συμμετοχή στα playoffs του ΝΒΑ. Η διαφορά δυναμικότητας σε όλα τα ματς, όπως και σε αυτό, ήταν εμφανέστατη, με το Μιλγουόκι να «γκαζώνει» στο δεύτερο ημίχρονο και να ξεφεύγει, ενώ η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος, ειδικά όταν ο Μπλέικ Γκρίφιν αποχώρησε τραυματίας στα 7 λεπτά για τη λήξη και με το σκορ στο 90-108, κάνοντας επίτηδες φάουλ λόγω «σακατεμένου» γονάτου.

Επόμενος αντίπαλος των «Ελαφιών» είναι οι Μπόστον Σέλτικς, στην ίσως πιο αναμενόμενη σειρά της Ανατολής στο φετινό ΝΒΑ, αφού για πολλούς ο νικητής της θα περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος, θεωρώντας αμφότερες τις ομάδες φαβορί, τόσο έναντι των Ράπτορς όσο και απέναντι στους Σίξερς στους μετέπειτα τελικούς της Περιφέρειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μια MVP εμφάνιση, τελειώνοντας με 41 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ αποσύρθηκε 6 λεπτά για το φινάλε. Για τους ηττημένους, 26 πόντους είχε ο Ρέτζι Τζάκσον και 22 ο ηρωικός Μπλέικ Γκρίφιν.

T

Μιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμπο