Αθλητισμός | 24.04.2019 19:20

Μπαρτσελόνα: Η «χρυσή» καρδιά του Λιονέλ Μέσι (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Αλαβές στην Βιτόρια (2-0), ο Λιονέλ Μέσι μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο και, περιέργως, δεν σκόραρε. Ο σούπερ σταρ των «Μπλαουγκράνα», όμως, σημείωσε ένα ακόμα πιο ωραίο «γκολ».

 

Στην διάρκεια της προθέρμανσης, ο Λέο έβγαλε την φανέλα της προπόνησης και την χάρισε σε έναν φίλαθλο που κάθονταν σε αναπηρικό καροτσάκι, δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των φίλων της γηπεδούχου ομάδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέσι δείχνει την ευαισθησία του, αφού ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχει χαρίσει φανέλες σε φιλάθλους ή έχει σταματήσει για να φωτογραφηθεί μαζί τους, παρ' ότι γίνεται ο... κακός χαμός γύρω του.

Αξέχαστο, άλλωστε, θα μείνει το στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» για το Champions League, όπου ένας φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και τον φίλησε, με τον Μέσι να αντιδρά μάλλον αμήχανα, αλλά... κόσμια. Κάτι, βεβαίως, που δεν έχει συμβεί μόνο στην Ελλάδα, όπως μπορείτε να διαπιστώσεστε στα παρακάτω βίντεο.

 

ΜπαρτσελόναφίλαθλοιπαράξεναΛιονέλ Μέσι