Αθλητισμός|25.04.2019 10:02

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο νέος Τζέιμς Μποντ! (pic, vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Είναι γεννημένος σταρ, κάτι που αποδεικνύει εντός και εκτός γηπέδων. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όμως, έχει εκφράσει και την επιθυμία του να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ. Και φρόντισε με μια φωτογραφία του στο Instagram να αποδείξει ότι αυτός ο ρόλος (θα) του πάει πολύ.

Τέτοια εποχή πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν ακόμα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σουηδός επιθετικός έλεγε ότι ήθελε να μοιάσει στον Ερίκ Καντονά και μάλιστα όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής.

«Εχει γράψει ιστορία εδώ ο Ερίκ. Το ίδιο θέλω να κάνω κι εγώ. Γενικότερα, όμως, το μόνο που δεν έχω κάνει εγώ και το έχει κάνει εκείνος, είναι το να γίνω ηθοποιός. Θα με ενδιέφερε κι εμένα στο μέλλον. Να παίξω κάτι σαν το «Bourne Identity» (σ.σ. Χωρίς ταυτότητα) ή να κάνω τον Τζέιμς Μποντ» είχε πει ο… αθεόφοβος «Ιμπρα», ο οποίος συνήθως πραγματοποιεί αυτά που επιδιώκει.

Εσείς τι λέτε, θα του ταίριαζε ή όχι να κάνει ένα ρόλο που, με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία, ερμήνευσαν σε 24 ταινίες οι Σον Κόνερι, Τζορτζ Λέιζενμπι, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόσναν και Ντάνιελ Κρεγκ;

ποδόσφαιροΖλάταν Ιμπραΐμοβιτςπαράξενα