Αθλητισμός|02.02.2025 12:25
Πένθος στη Super League: Πέθανε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης
Newsroom
O δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Super League από τον Ιούνιο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2019, Βαγγέλης Μπαταγιάννης πέθανε σήμερα σε ηλικία 66 ετών.
Ο εκλιπών είχε διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον Ατρόμητο και ήταν από τους παράγοντες που απολάμβανε σεβασμού και αποδοχής από το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ευάγγελου Μπαταγιάννη, διακεκριμένου δικηγόρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Ευάγγελος Μπαταγιάννης διετέλεσε Πρόεδρος της Super League από τον Ιούνιο του 2018, μέχρι τον Απρίλιο του 2019».
Διαβάστε ακόμη
- Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
- Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
- Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
- Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων