Αθλητισμός|29.04.2019 21:14

Γυρίστηκε ταινία πορνό στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης! (pics, vid)

Newsroom

Πολλά έχουν συμβεί στο νεόκτιστο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και τον ερχόμενο Μάιο θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League. Νίκες, ήττες, ισοπαλίες, τίτλοι, επεισόδια, εντάσεις, ωραία γκολ. Και τι δεν έχει ζήσει σε μια διετία το περίφημο Wanda Metropolitano, το οποίο εσχάτως όμως… φιλοξένησε και μια ταινία πορνό!

Ναι καλά διαβάσατε καθώς όπως αποκάλυψε μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί ο παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, Ιγνάθιο Αγιέντε, πιο γνωστός ως Τόρμπε, στο πάρκινγκ του Wanda Metropolitano γυρίστηκε μια ερωτική σκηνή 16 λεπτών. Και συνέβη μέρα μεσημέρι αν κρίνει κανείς από το σχετικό βίντεο που συνόδευσε την ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα.

«Ένα νέο επεισόδιο της σειράς Sex in Public, αυτή τη φορά γυρισμένο στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης με πρωταγωνίστρια της πανέμορφη Ανίτα, έστω και με ‘’τεχνικά προβλήματα’’. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή τη γ… σκηνή» έγραψε ο σκηνοθέτης κάνοντας ήδη viral το σχετικό «πικάντικο» video.

Ο Τόρμπε προσπάθησε να δώσει μυθικές διαστάσεις στην… υπερπαραγωγή του γυρίζοντας την τελική σκηνή της ταινίας στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο που δεν τα κατάφερε καθώς έγινε αντιληπτός από την ασφάλεια των Μερένχες με αποτέλεσμα, ο ίδιος, οι πρωταγωνιστές και το συνεργείο να φύγουν άρον άρον από το Βαλδεμπέδας.

Η είδηση πάντως έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ έδωσε το έναυσμα και στους φίλους αντίπαλων ομάδων να στήσουν πάρτι στα social media.

La LigaΑτλέτικο ΜαδρίτηςπορνόΙσπανία