Αθλητισμός|02.05.2019 14:26

Απίθανο καλάθι: Τύφλα να’ χει ο… Σέρχιο Γιουλ! (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Ο Σέρχιο Γιουλ είναι πλέον υγιής και επέστρεψε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, φορτσάροντας ενόψει του Final Four της Euroleague (17-19/5), στο οποίο η «Βασίλισσα» θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Μέχρι να γυρίσει με το καλό στα παρκέ ο χαρισματικός γκαρντ, όμως, η Ρεάλ φαίνεται πως κάνει… casting στα εντός έδρας παιχνίδια της, προκειμένου να βρει κάποιον που να μπορεί να βάζει εξίσου απίθανα καλάθια με τον Σέρχιο.

Στην ανάπαυλα του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρεογκάν στον οποίο, για την ιστορία, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο νίκησε με 94-89, ένας φίλαθλος κλήθηκε να δοκιμάσει σουτ από το κέντρο του γηπέδου, με έπαθλο εννέα χιλιάδες ευρώ.

Παρ’ ότι το στιλ του δεν ήταν και το πλέον… μπασκετικό, βρήκε στόχο και πήρε με το σπαθί του ένα πολύ σημαντικό ποσό, αποσπώντας βεβαίως και την αποθέωση του κόσμου που βρίσκονταν στο «WiZink Center».

Ο συμπαθής κύριος, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να πάρει την θέση του Γιουλ, ο οποίος έχει μετατρέψει σε τέχνη τα απίστευτα καλάθια από κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του γηπέδου. Το κορυφαίο, αναμφίβολα, αυτό κόντρα στην Βαλένθια.

Ρεαλ Μαδρίτηςμπάσκετδιαγωνισμός