Αθλητισμός|05.05.2019 18:13

Super League: Στο φινάλε, ήταν Παναθηναϊκός...

Newsroom

Απελευθερωμένοι από το άγχος, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη σκόρπισαν τον εδώ και καιρό παραδομένο Παναιτωλικό με 4-0 κι έκλεισαν τη φετινή σεζόν με μια νίκη, που θέλουν να αποτελέσει εφαλτήριο για μια καλύτερη -ερχόμενη- χρονιά, η οποία θα σηματοδοτήσει την επιστροφή των «πράσινων» στο υψηλότερο επίπεδο.

Στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Φεντερίκο Μακέντα (δύο γκολ, έφτασε τα 10 φέτος) και Τάσο Χατζηγιοβάνη, αλλά και με ευχάριστη έκπληξη τον νεαρό Θεοχάρη που έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα σε ρόλο δεξιού μπακ.

Οι δύο πρώτοι καθάρισαν το ματς από το ημίχρονο, με τον Χατζηγιοβάνη να ανοίγει το σκορ (πέν. 14’) και τον Μακέντα να παίρνει τη σκυτάλη και να σημειώνει δύο τέρματα (19’, 40’), διαμορφώνοντας το 3-0 για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο γκολ του Ιταλού μάλιστα, δημιουργός ήταν ο νεαρός Θεοχάρης που έβγαλε μία υπέροχη ασίστ στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα (29ος παίκτης των «πράσινων») ως δεξιός μπακ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά, με τον Παναιτωλικό να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να έχει καλύτερη αλλά ανούσια κυκλοφορία της μπάλας και τον Παναθηναϊκό να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με τον Εμμανουηλίδη στο 81’ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Χατηθεοδωρίδης, Τζανδάρης (77' Καμπετσής), Κάτσε, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Αρμενακάς (66' Εμμανουηλίδης), Μακέντα (79' Αθανασακόπουλος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης (66' Αμαράλ), Λουσέρο, Μάρκος Πάουλο, Ντουάρτε, Γκούγκα, Μανά (79' Παρράς), Μπάιροβιτς.

ΠαναθηναϊκόςΠαναιτωλικόςSuper League 1