Αθλητισμός|05.05.2019 21:18

Super League: Φινάλε με τριάρα στη Λάρισα ο Ολυμπιακός

Newsroom

Ο Ολυμπιακός έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν και πανηγύρισε άλλη μια νίκη, την 24η φετινή, επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΛ στη Λάρισα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, με πειραματική ενδεκάδα και σχήμα 3-5-2, ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε τις επιθετικές αρετές, που είχε δείξει στα προηγούμενα ματς και πήγε σε προσωπικές ενέργειες.

Σε μια από αυτές τις εξαιρέσεις, στο 24ο λεπτό, ο Νάτχο βρήκε με ωραία διαγώνια μπαλιά τον Χασάν, με τον Αιγύπτιο να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα για το 0-1. Στο 49' ο Ολυμπιακός βρήκε και δεύτερο γκολ και κλείδωσε τη νίκη. Ο Νάτχο και πάλι δημιούργησε, με τον Ομάρ να πετυχαίνει το 0-2 με ένα υπέροχο αριστερό πλασέ στην κίνηση.

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ο Τοροσίδης σέντραρε υποδειγματικά κι ο Καμαρά με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-3, για τη 10η σερί νίκη του Ολυμπιακού.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79' Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67' Νούσιος), Νούνιτς (58' Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λοντίγκιν, Μεριά, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ελαμπντελαουί (82' Τοροσίδης), Τσιμίκας, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72' Γκερέρο), Χασάν (58' Φορτούνης), Σολδάνο

ΟλυμπιακόςSuper League 1ΑΕΛ