Αθλητισμός | 07.05.2019 14:22

Αρης: Βγαίνει «πακέτο» εισιτηρίων διαρκείας με τα ευρωπαϊκά ματς

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Το «μομέντουμ» είναι ιδανικό για τον Αρη μετά το εξαιρετικό φινάλε στο πρωτάθλημα με το 7-2 επί της Ξάνθης και η ΠΑΕ Αρης σπεύδει να το εκμεταλλευτεί, θέτοντας σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Αρη έχει ετοιμάσει τα πακέτα και θα ξεκινήσει τη διάθεσή τους την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα περιλαμβάνουν στις τιμές και τους αγώνες για την προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλωστε υπάρχει μεγάλη ζήτηση και από τους φιλάθλους, που φέτος ήταν κοντά στην ομάδα τους, φέρνοντας την στην τρίτη θέση των εισιτηρίων.

Φινάλε με «Children's Day» στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε, αλλά η ΠΑΕ Αρης αποφάσισε να μην χαλάσει το χατίρι των μικρών φίλων και αποφάσισε να διοργανώσει ένα απόγευμα για τα παιδιά στο «Ναόs», στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Ματέο Γκαρσία, Ντάνιελ Λάρσον, Λίντσεϊ Ρόουζ, Ούγκο Σόουζα, Μανώλης Σιώπης, Γιώργος Δεληζήσης, Χαμζά Γιουνές, Νικολά Ντιγκινί, Χούλιαν Κουέστα και Γιώργος Βαλεριάνος θα περιμένουν την Τετάρτη (8/5), στις 19:30, τους μικρούς τους φίλους για να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Και όπως σημειώνει η ΠΑΕ Αρης: «Ελάτε να γράψουμε, μαζί, τον «επίλογο» της φετινής σεζόν σε μια ζεστή «κιτρινόμαυρη» βραδιά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 25 Ιουλίου στο Europa League. Σας περιμένουμε...».

ποδόσφαιροΑρηςSuper League 1