Αθλητισμός|12.05.2019 08:50

Ασύλληπτη ντρίμπλα: Ο Νεϊμάρ γεννήθηκε για να προκαλεί (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Δεν ήταν καλή η φετινή σεζόν του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρ’ ότι η ομάδα του κατέκτησε με απίστευτη άνεση το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην Γαλλία και ο ίδιος «έγραψε» 22 γκολ και δώδεκα ασίστ σε 27 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενας νέος τραυματισμός στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού έθεσε νοκ άουτ τον Βραζιλιάνο σταρ για τρεις μήνες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στον μεγάλο της στόχο, το Champions League, όπου η Παρί αποκλείστηκε μόλις στην φάση των «16» και με απίθανη ανατροπή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συν τοις άλλοις, ο «Νέι» δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει αγωνιζόμενος το πρωτάθλημα, αφού μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Ρεν έριξε μια σφαλιάρα σε οπαδό της νικήτριας ομάδας που έβριζε τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με τρεις αγώνες αποκλεισμό.

Πριν αρχίσει να εκτίει την τιμωρία (θα την ολοκληρώσει στο Σούπερ Καπ του Αυγούστου, με αντίπαλο πάλι την Ρεν), ο Νεϊμάρ άφησε ως τελευταίες εικόνες ένα γκολ, μια ασίστ στον Ανχελ ντι Μαρία και μια απίθανη ντρίμπλα, στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ανζέ.

 

Το ντιμπέιτ στο Διαδίκτυο έχει να κάνει με το αν ο Βραζιλιάνος το έκανε για να προσφέρει θέαμα στον κόσμο ή για να προκαλέσει τον αντίπαλό του, κάτι που άλλωστε συνηθίζει. Για του λόγου τ’ αληθές, δείτε και το παρακάτω βίντεο με… προκλητικά κόλπα του βιρτουόζου Νεϊμάρ.

Πλέον, ο μεγάλος στόχος της σεζόν για τον Νεϊμάρ είναι το Κόπα Αμέρικα (14 Ιουνίο – 7 Ιουλίου), το οποίο θα διεξαχθεί στην Βραζιλία και η «Σελεσάο» θα έχει ως μεγάλους αντιπάλους την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και την Ουρουγουάη του Λουίς Σουάρες.

Παρί Σεν ΖερμένΝεϊμάρποδόσφαιρο