Αθλητισμός|12.05.2019 03:07

Τούμπα το «Ελ. Βενιζέλος» - Σήκωσε την κούπα ο Ιβάν Σαββίδης (pics, vids)

Newsroom

Σε... Τούμπα μετέτρεψαν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη της αποστολής των νταμπλούχων Ελλάδας από το ΟΑΚΑ. Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα και άπαντες αποθεώθηκαν από τους ξετρελαμένους φίλους της ομάδας. Στο επίκεντρο ωστόσο βρέθηκε κυρίως ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος περίμενε τον προπονητή και τους παίκτες για να τους αγκαλιάσει ξανά (όπως έκανε και πριν το ματς όταν συνόδευσε την ομάδα στο ΟΑΚΑ πριν από τον θρίαμβο με την ΑΕΚ) και για να τους ευχαριστήσει για τη χαρά που του έδωσαν με την ολοκλήρωση μιας ονειρεμένης σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι παίκτες έδωσαν το Κύπελλο στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος αποθεώθηκε όταν σήκωσε την κούπα, ενώ καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο «Ελ. Βενιζέλος» έγινε αντικείμενο λατρείας από τους φίλους του Δικεφάλου που φώναζαν ρυθμικά «Ιβάν Σαββίδης».

Στο πλευρό του ήταν και ο πανευτυχής Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και έζησε έντονα, δίπλα στους οπαδούς της ομάδας, τον τελικό με την ΑΕΚ. Πατέρας και γιος Σαββίδης χαμογελούσαν διαρκώς καθώς αναμφίβολα η 11η Μαΐου συμβολίζει την απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την κατάκτηση ενός ιστορικού και δίκαιου νταμπλ.

Δείτε φωτογραφίες και video από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος:

Κύπελλο Ελλάδαςαεροδρόμιο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΠΑΟΚΙβάν Σαββίδηςτελικός κυπέλλου