Αθλητισμός | 11.11.2018 17:28

Super League: Σπουδαίος Ατρόμητος, «σάρωσε» την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Μιχάλης Παπαδάκος

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, ήταν η τελευταία που είχε κάνει διπλό στην έδρα της ΑΕΚ και το επανέλαβε σχεδόν έναν χρόνο μετά! Οι Περιστεριώτες είχαν και την τύχη με το μέρος τους, καθώς οι «κιτρινόμαυροι», ακολούθησαν κατά γράμμα τον στίχο του ύμνου τους «σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια», καθώς το έπραξαν τρεις φορές (16' Μάνταλος, 37' Μπακάκης, 65' Μπακασέτας)!

Πλέον η ομάδα του Κάναντι είναι πρώτη με 24 βαθμούς και περιμένει στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ για να μείνει στην κορυφή, με το 1/3 του πρωταθλήματος συμπληρωμένο.

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, η ομάδα του Περιστερίου σκόραρε στο 88ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ρισβάνης έπιασε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ και νίκησε τον Μπάρκα για το 0-1, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Ευθύμης Κουλούρης, εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που δημιουργήθηκαν και έκανε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο στράικερ του Ατρόμητου αποδεικνύεται λίρα εκατό, καθώς το σημερινό (11/11) ήταν το 8ο φετινό του στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Mπάρκας, Μπακάκης (65' Γκάλο), Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Αλεφ (76' Γιαννιώτας), Μπακασέτας, Μπογέ (57' Πόνσε), Μάνταλος, Λιβάγια

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλαζιτς, Κιβρακίδης (86' Καρασαλίδης), Ουγκράι (65' Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης (93' Μούζακιτς)

ΑΕΚΑτρόμητοςSuper League 1