Αθλητισμός|22.05.2019 09:06

Ο Μαραντόνα «σταυρώνει» το ντοκιμαντέρ για την ζωή του (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Ακόμα και η αρνητική διαφήμιση, είναι διαφήμιση. Και το ντοκιμαντέρ «Ντιέγκο Μαραντόνα: Επαναστάτης, ήρωας, απατεώνας, Θεός» δέχθηκε την μεγαλύτερη κριτική από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή του!

«Εγώ έπαιξα ποδόσφαιρο και κέρδισα τα χρήματά μου τρέχοντας πίσω από μια μπάλα. Εγώ δεν εξαπάτησα κανέναν. Αν εκείνοι θέλουν να προσελκύσουν τον κόσμο, μου φαίνεται ότι κάνουν λάθος με τον τρόπο» υποστήριξε ο «Ντιεγκίτο», ενοχλημένος με την λέξη «απατεώνας» που περιλαμβάνει ο τίτλος.

«Δεν μου αρέσει ο τίτλος και, αφού δεν μου αρέσει ο τίτλος, δεν θα μου αρέσει η ταινία. Μην πάτε να την δείτε» προέτρεψε τον κόσμο ο 57χρονος Αργεντινός, εξηγώντας έτσι την απουσία του από την επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στο φεστιβάλ των Καννών.

Το biopic, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο μήνα, δέχθηκε ως επί το πλείστον θετικές κριτικές στις Κάννες, αν και υπήρξαν και αρνητικές, οι οποίες στέκονται κυρίως στο γεγονός ότι δεν δίνει επαρκείς απαντήσεις για την άνοδο και την πτώση του «Πίμπε ντε Ορο».

ποδόσφαιροντοκιμαντέρΝτιέγκο Μαραντόνα