Αθλητισμός | 23.05.2019 11:49

Μαρινάκης: «Φωτογράφισε» Βαλμπουενά - «Εχουμε κλείσει πολλούς παίκτες»

Newsroom

Ακόμα πιο δυνατό Ολυμπιακό προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποκαλύπτοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μίλησε στα «Παραπολιτικά 90,1 FM» κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Τράγκα για «ένα όνομα που γράφεται στα πρωτοσέλιδα και αρχίζει από "Β"», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήραμε πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό. Θα το δείτε όταν τον ανακοινώσουμε, μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».

Κληθείς να σχολιάσει τον «πόλεμο» με την οικογένεια Κόκαλλη, είπε: «Δεν θα ήθελα να συζητήσω για τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος. Το μόνο που βγήκε προς τα έξω είναι τι παραλάβαμε το 2010. Οι ίδιοι, ο Πέτρος σε συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι το χρέος που παραλάβαμε από τον πατέρα του ήταν το διπλάσιο από του Κοσκωτά. Σημασία έχει ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά, να πάει καλά στην Ευρώπη και να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα λύνονται».

Ο Τράγκας τον ρώτησε ευθέως αν «στήσατε αγώνα για να βγάλει 12.500 ή 15.000 ευρώ; Στήσατε το παιχνίδι με τη Βέροια;» για να απαντήσει ότι «αυτά δεν τα λένε οι δικαστές και τα λέει ο κ. Τσίπρας στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ». 

Για την ύπαρξη «παράγκας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σήμερα μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια είναι της εξυγίανσης. Έχουμε χορτάσει εξυγίανση». 

Πριν πάντως η κουβέντα πάει στα αθλητικά, είχε αναφερθεί εκτενώς στην πολιτική κατάσταση της χώρας, εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στις «επιθέσεις» που δέχεται. Ανέφερε δε μεταξύ άλλων πως: «Με λένε χοντρό και με επηρεάζει. Όταν λένε ναρκέμπορα, είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να πεις σε έναν άνθρωπο, αλλά πλέον δεν με αγγίζει καθόλου».

Βαγγέλης ΜαρινάκηςΟλυμπιακόςΜατιέ Βαλμπουενά