Αθλητισμός|02.07.2019 00:32

Μεγάλη ανατροπή με Ισμαελ Σίλβα: Κλείνει στον ΠΑΟΚ! (vid)

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στη πρώτη του μεταγραφή και μάλιστα με... ανατροπή σκηνικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος «τούμπαρε» τα δεδομένα της υπόθεσης και όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος Ισμαελ Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Το προηγούμενο διάστημα, κι ενώ υπήρχαν προχωρημένες επαφές, η υπόθεση είχε παγώσει λόγω των παράλογων απαιτήσεων της Ακμάτ Γκρόζνι, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης. Ωστόσο με την υπομονή που επέδειξαν οι επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο παίκτης βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια νίκη διαπραγματευτικής τακτικής για τον «Δικέφαλο του Βορρά» που όταν διαπίστωσε πως οι Ρώσοι θέλουν να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αποσύρθηκαν από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, έχοντας πρώτα αντιληφθεί πως δεν υπήρχε «χειροπιαστό» ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για τον Βραζιλιάνο, όπως ήλπιζαν οι άνθρωποι της Γκρόζνι να συμβεί.

Ο 24χρονός κεντρικός μέσος Ίσμαελ Σίλβα έχει αγωνιστεί επίσης στη Σουηδία επί 4,5 χρόνια φορώντας τη φανέλα της Κάλμαρ, ενώ θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς κεντρικούς χαφ του ρωσικού πρωταθλήματος.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

ΠΑΟΚποδόσφαιροΙσμαελ Σίλβαμεταγραφές