Αθλητισμός|10.06.2019 13:43

Υπόθεση Νεϊμάρ: «Με χτύπησε και με βίασε, ήμουν σε κατάσταση-σοκ» (vid)

Newsroom

Για πάνω από πέντε ώρες η Ναγίλα Τριντάντε κατέθετε σε αστυνομικό τμήμα του Σάο Πάουλο όσα υποστηρίζει πως συνέβησαν τις δύο ημέρες που πέρασε -για κάποιες ώρες- με τον Νεϊμάρ σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Αρχικά, το μοντέλο εξήγησε ότι γνώρισε τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν τον Φεβρουάριο μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, μια εβδομάδα αργότερα αντάλλαξαν τηλέφωνα και, στις 15 Μαΐου εκείνη βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για να τον γνωρίσει από κοντά.

Την πρώτη βραδιά που πέρασαν μαζί η Ναγίλα υποστήριξε ότι ο Νεϊμάρ έφτασε στο ξενοδοχείο «ευρισκόμενος σε ένταση». Μετά τα αρχικά χάδια, εκείνη ανέφερε ότι τα χτυπήματα του παίκτη στα οπίσθιά της άρχισαν να είναι πιο δυνατά, με τη γυναίκα να του ζητάει να σταματήσει. Ο παίκτης σταμάτησε και της απάντησε: «Συγνώμη, όμορφη».

Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με το μοντέλο, τα πράγματα έγιναν πιο έντονα. Αφού ο Νεϊμάρ επιβεβαίωσε ότι δεν είχε προφυλακτικά, εκείνη του είπε ότι δεν επρόκειτο να έχουν σεξουαλικές επαφές.

Οταν άκουσε αυτό, σύμφωνα με τη Ναγίλα, ο Νεϊμάρ αύξησε τη δύναμη στα χτυπήματα του στα οπίσθιά της, «με τράβηξε δυνατά από το μπράτσο, με γύρισε στο πλάι, με τράβηξε από τα μαλλιά και διείσδυσε μέσα μου».

Η πρώτη ημέρα συνάντησης του παίκτη και του μοντέλου ολοκληρώθηκε με μια φωτογραφία που τράβηξε ο Νεϊμάρ από τη Ναγίλα χωρίς την άδειά της. Εκείνη του ζήτησε να σβήσει τη φωτογραφία, αλλά ο παίκτης την κράτησε και μετά της την έστειλε μέσω WhatsApp.

Σε κατάσταση-σοκ

Μετά τα όσα συνέβησαν, το θύμα λέει ότι έμεινε σε κατάσταση-σοκ και άρχισε να επεξεργάζεται τι είχε συμβεί. Εκείνος, μάλιστα, της έστειλε ένα μήνυμα και της είπε ότι «θα επιστρέψω».

Στη δεύτερη συνάντηση η Ναγίλα υποστήριξε ότι φοβόταν την επιστροφή του παίκτη και γι’ αυτό αποφάσισε να τραβήξει βίντεο. Σε αυτή τη συνάντηση, φοβούμενος ο Νεϊμάρ ότι θα κάνει κάτι που θα πλήξει τη δημόσια εικόνα του, προσπάθησε να την ηρεμήσει και της ζήτησε να ξεχάσουν όσα συνέβησαν.

Στη συνέχεια, είπε ότι στο διαμέρισμά της στη Βραζιλία έγινε διάρρηξη και ότι εκλάπη το τάμπλετ στο οποίο, σύμφωνα τουλάχιστον με τη Ναγίλα, βρισκόταν το επτάλεπτο βίντεο της δεύτερης συνάντησής τους.

Η Τριντάντε αρνήθηκε να παραδώσει το κινητό της στην αστυνομία, αφού θέλει πρώτα να κάνει ένα backup και στη συνέχεια θα το παραδώσει στις Αρχές, ώστε να το εξετάσουν διεξοδικά.

«Ο Νεϊμάρ είναι ναρκομανής»

Η Ναγίλα φέρεται να παίρνει αγχολυτικά για να κοιμηθεί. Από τότε που έγινε το ραντεβού με τον Νεϊμάρ έχει αδυνατίσει, ενώ μετά την κατάθεσή της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις, αποχωρώντας από το τμήμα, στην αγκαλιά του δικηγόρου της, Ντανίλο Γκαρσία ντε Αντράντε.

Ο εν λόγω δικηγόρος ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο του επίμαχου βίντεο και σκέφτεται να αποχωρήσει από την υπόθεση, εφόσον η Ναγίλα δεν προσκομίσει πιο πειστικές αποδείξεις ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ποδοσφαιριστή.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος λόγω τραυματισμού χάνει το Κόπα Αμέρικα, είναι αθώος κατά τα 2/3 των Βραζιλιάνων που πήραν μέρος σε διάφορα σχετικά γκάλοπ, αλλά η Τριντάντε δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι διέρρευσαν γραπτές συνομιλίες με τον προηγούμενο δικηγόρο της, Ζοσέ Εντκαρ Μπουένο, στις οποίες το μοντέλο υποστηρίζει για τον Νεϊμάρ ότι «με χτύπησε και με βίασε, ήταν μεθυσμένος και μαστουρωμένος, το λέει ο ίδιος στα μηνύματα. Είναι εθισμένος στα ναρκωτικά, βίαιος, χρειάζεται να μπει φυλακή ή σε κλινική. Δεν μπορεί να κυκλοφορεί στην κοινωνία, είναι μια απειλή για τον ίδιο του τον εαυτό».

Επτάρα στην Ονδούρα

Στην σκιά της «υπόθεσης Νεϊμάρ», η Εθνική Βραζιλίας δείχνει να συνέρχεται από το σοκ της απώλειάς του και στο τελευταίο της φιλικό πριν από το Κόπα Αμέρικα (14/6-7/7), διέλυσε την αδύναμη Ονδούρα με 7-0, στο Πόρτο Αλέγκρε.

Γκαμπριέλ Ζεσούς (6’, 47’), Τιάγκο Σίλβα (13’), Φιλίπε Κοουτίνιο (37’ πέν.), Νταβίντ Νέρες (56’), Ρομπέρτο Φιρμίνο (65’) και Ριτσάρλισον (70’) σκόραραν για την ομάδα του Τίτε, ο οποίος κάλεσε αντί του Νεϊμάρ τον προσφάτως βαπτισμένο Γουίλιαν και, αναφερόμενος στον «Νέι», τον στήριξε εκ νέου, λέγοντας ότι είναι ο τρίτος καλύτερος παίκτης του κόσμου, μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ, ανώτερος και από τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης πριν από λίγα 24ωρα.

 

Νεϊμάρροζ σκάνδαλοποδόσφαιρο