ΠΑΟΚ: Παραίτηση Μίχελ, o Μπράνκο στο πόστο του αθλητικού διευθυντή
NewsroomΜε μια λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αποδοχή της παραίτησης που υπέβαλλε ο Λούμπος Μίχελ, με τον Μάριο Μπράνκο να παίρνει τη σκυτάλη στον θώκο του αθλητικού διευθυντή.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως έγινε δεκτή η παραίτηση που υπέβαλε ο Λούμπος Μίχελ από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. και του Αθλητικού Διευθυντή. Ο κ. Μίχελ θα παραμείνει σε θέση εξωτερικού συμβούλου για θέματα ποδοσφαίρου και τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Μάριο Μπράνκο. Η συμβολή του κ. Μίχελ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε θερμά», αναφέρει η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.
Είναι μια εξέλιξη που, ουσιαστικά, βρίσκει τους ασπρόμαυρους… προετοιμασμένους αν σκεφτεί κανείς πως από τη στιγμή που ο Μάριο Μπράνκο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είχε διαφανεί η επικείμενη αλλαγή.
Κάτι παρόμοιο άλλωστε είχε συμβεί και όταν ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στον ΠΑΟΚ. Τότε ο Σλοβάκος είχε βρει τον Φρανκ Αρνεσεν στη θέση του αθλητικού διευθυντή, και λίγους μήνες αργότερα, τον διαδέχθηκε.
- Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι, την τράβηξε μέσα και συνέχισε να τη μαχαιρώνει
- Γιατρός δέχθηκε άγρια επίθεση στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου: Προσπαθούσε να βοηθήσει ασθενή και τον χτυπούσαν
- Ο Πούτιν στο Κουρσκ με στρατιωτικά: «Αιχμάλωτοι στρατιώτες θα αντιμετωπιστούν ως τρομοκράτες»
- Αθώος ο Jay Z για τις κατηγορίες για βιασμό κοπέλας μετά τη δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου