Αθλητισμός|20.06.2019 12:06

Τρελή πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νεϊμάρ!

Newsroom

Διαχρονικά, ο Νεϊμάρ αποτελούσε διακαή πόθο του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Και, παρ’ ότι η «Βασίλισσα» έχει δώσει ήδη 303 εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι για παίκτες όπως ο Εντέν Αζάρ και ο Λούκα Γιόβιτς, ετοιμάζεται να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Βραζιλιάνου σταρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo» της Βαρκελώνης, η Ρεάλ προσφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν 130 εκατομμύρια ευρώ και έναν των Γκάρεθ Μπέιλ ή Χάμες Ροντρίγκες (!), προκειμένου να την πείσει να πει το «ναι» για την παραχώρηση του «Νέι».

Ο Ουαλός ακραίος επιθετικός, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που η μεταγραφή του ξεπέρασε το φράγμα των εκατό εκατομμυρίων ευρώ (το 2013), θεωρείται ξένο σώμα, αφού απέτυχε παταγωδώς να αναδειχθεί σε «αντί – Κριστιάνο Ρονάλντο», μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ με προορισμό την Γιουβέντους.

Η Ρεάλ, όμως, δεν υπολογίζει ούτε τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, παρ’ ότι πραγματοποιεί καταπληκτικό Copa America και ήταν καθοριστικός στη νίκη – πρόκριση της ομάδας του επί του Κατάρ (1-0), με μια μαγική ασίστ στον «χρυσό» σκόρερ Ντουβάν Ζαπάτα.

Εκτός από την άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που (φέρεται να) έκανε στην Παρί, η Ρεάλ υποσχέθηκε στον Νεϊμάρ ετήσιες αποδοχές ύψους τριάντα εκατομμυρίων ευρώ, λίγο παρακάτω απ’ ότι παίρνει στην γαλλική ομάδα.

300 εκατομμύρια ευρώ

Η προτεραιότητα του Νεϊμάρ, παρ’ ότι βεβαίως τον δελεάζει η προοπτική της Ρεάλ, παραμένει η Μπαρτσελόνα. Φέρεται, μάλιστα, να το είπε πρόσφατα στο αφεντικό της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, προτού ο τελευταίος δώσει την συνέντευξη στο περιοδικό «France Football», όπου... ξεμπρόστιασε τον Βραζιλιάνο.

«Δεν θέλω να παίξω άλλο στην Παρί. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου, απ’ όπου δεν έπρεπε να είχα φύγει ποτέ»

Η ατάκα του «Νέι» στον παράγοντα από το Κατάρ ήταν κατηγορηματική. Οπου «σπίτι», βεβαίως, εννοούσε την Μπαρτσελόνα, όπου δεδομένα ο Λιονέλ Μέσι τον θέλει δίπλα του και, μάλιστα, φέρεται να τον ζήτησε από τον καταλανικό σύλλογο.

Η προσπάθεια απόκτησής του, όμως, κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, αφού η Παρί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», φέρεται να ζητάει 300 εκατομμύρια ευρώ (!) για τον Βραζιλιάνο. Αν, πάντως, ισχύει η πρόταση της Ρεάλ, δεν είναι και πολύ μακριά…

ΜπαρτσελόναμεταγραφέςΡεαλ ΜαδρίτηςποδόσφαιροΝεϊμάρΠαρί Σεν Ζερμέν