Αθλητισμός|21.06.2019 14:56

Ξέσπασμα του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Δεν πεθαίνω» (video)

Newsroom

Η ανεξακρίβωτη πληροφορία ότι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πάσχει από Αλτσχάιμερ και γι’ αυτό παραιτήθηκε ξαφνικά από την τεχνική ηγεσία της μεξικανικής Ντοράδος, σόκαρε την παγκόσμια ποδοσφαιρική γνώμη. Ο Ματίας Μόρλα, δικηγόρος και άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του «Ντιεγκίτο», έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, εξηγώντας ότι οι εξετάσεις που κατά καιρούς έχει κάνει ο 58χρονος Μαραντόνα είναι «καθαρές», σε ότι έχει να κάνει με τέτοιες ασθένειες.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή το 1986, ο οποίος έκραξε δημοσίως τους «απογόνους» του για την εμφάνιση και την ήττα από την Κολομβία στο Copa America, ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, για να βάλει τέλος στα διάφορα σενάρια.

«Λένε ψέματα, ψέματα. Μιλούν για Αλτσχάιμερ. Δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη Αλτσχάιμερ, είναι πολύ γαμ…η. Ο κόσμος που έχει Αλτσχάιμερ πεθαίνει. Εγώ δεν πεθαίνω» υποστήριξε ο Μαραντόνα, ο οποίος πρόκειται να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις, σε ώμο και γόνατο, ενώ φέρεται να έχει προβλήματα αϋπνίες.

«Αυτοί οι πουτ… γιοι ξέρουν ότι πετάνε κάτι για να προκαλέσουν σύγχυση. Και εμένα η σύγχυση δεν μου ταιριάζει. Γιατί αυτό δεν είναι να ξέρεις να κάνεις δημοσιογραφία. Είναι να θέλεις να πάρεις τον πιο σύντομο δρόμο και να θέλεις να κερδίσεις τον άλλο. Εγώ όχι, εγώ κέρδισα την πρώτη θέση παίζοντας ποδόσφαιρο» συμπλήρωσε ο «Πίμπε ντε Ορο».

 

ποδόσφαιροΝτιέγκο ΜαραντόναΑργεντινή