Αθλητισμός|05.07.2019 21:33

Ολυμπιακός: Ο Γκερέρο ξέσπασε στις… υπογραφές του Ελ Αραμπί με χατ τρικ

Newsroom

Την ώρα που ο Ελ Αραμπί βρισκόταν στα γραφεία του Ολυμπιακού για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» ξεσπούσαν πάνω στη Γιαγκελόνια με 5-0 στο τελευταίο τους φιλικό επί πολωνικού εδάφους, με τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο να σημειώνει χατ τρικ. Παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους παίκτες που είχαν παίξει στο τελευταίο «κομμάτι» του προηγούμενου φιλικού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, είδε τους παίκτες του να αποδίδουν με όρεξη, να πετυχαίνουν νωρίς το 1-0 με κοντινή προβολή του Ουσεϊνού Μπα (11’) και στη συνέχεια να επιβάλλουν πλήρως το ρυθμό τους.

Παρότι από ένα σημείο και μετά άρχισε να πέφτει βροχή, οι Πειραιώτες δεν σήκωσαν το πόδι από το γκάζι κι έφτασαν τελικά στο χορταστικό 5-0 με τρία γκολ του Γκερέρο (31’, 45’ 57’) κι ένα του Κώστα Φορτούνη (77’). Να θυμίσουμε ότι σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για την Αυστρία, όπου τη Δευτέρα (8/7) και την Τετάρτη (10/7) θα διεξαχθούν δύο ακόμη φιλικά με Ντιναμό Κιέβου και Αμβούργο αντίστοιχα.

Στην αρχική ενδεκάδα επιλέχθηκαν οι Σα, Τοροσίδης, Αβραάμ, Μπα, Κούτρης, Ανδρούτσος, Σουρλής, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Σολδάνο. Μετά το 62’ πέρασαν στο τερέν οι Τζολάκης, Φορτούνης, Ντουρμισάι, Ποντένσε, Μπουχαλάκης, Ομάρ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Γκιλιέρμε και Ραντζέλοβιτς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φινάλε του αγώνα υπογράμμισε: «Είμαι ευχαριστημένος με τα πρώτα 60 λεπτά, είδα πράγματα που θέλω. Είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας αλλά δεν μου άρεσαν τα τελευταία 30, δεν μου άρεσε η συμπεριφορά κάποιων παικτών. Δεν θα δώσουμε σημασία στο 5-0, όπως δεν δώσαμε σημασία στα προηγούμενα αποτελέσματα. Κάποιοι παίκτες που πέρυσι έκαναν ωραία πράγματα, σε αυτό το παιχνίδι δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω. Αυτοί που ήταν πέρυσι στην ομάδα πρέπει να προσέξουν, κάποιοι παίκτες που ήρθαν φέτος αποδίδουν καλύτερα».

προετοιμασίαφιλικόΓιαγκελόνιαποδόσφαιροSuper League 1Ολυμπιακός