Αθλητισμός|16.11.2018 12:43

«Κατάληψη» από σκάουτ στην Τούμπα για το Ελλάδα-Αυστρία

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο αγώνας έχει κομβική σημασία, αλλά πέρα από την ουσία για τις δύο ομάδες, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από σκάουτ και ατζέντηδες, που αναμένεται να έχουν σημαντικό χώρο στις κερκίδες της Τούμπας.

Για ατζέντηδες, ούτε λόγος να γίνεται. Πάρα πολλοί Ελληνες βρίσκονται από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για να κρατήσουν σημειώσεις, ενώ έρχονται και αρκετοί από κάθε γωνιά της Ευρώπης, με το βλέμμα στραμμένο στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Ωστόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον συγκεκριμένων ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γήπεδο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βρεθούν σκάουτ από 15-20 ομάδες.

Ανάμεσα στις ομάδες που θα εκπροσωπηθούν, θα είναι οι Αρσεναλ, Σαουθάμπτον, Νιούκαστλ, Τζένοα, Σαραγόσα, Σοσιεδάδ, Ρεν, Στουτγκάρδη, Ανόβερο.

Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της Αυστρίας, έχουν τεράστια αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αλλά στο στόχαστρο είναι δύο εξτρέμ, που το κασέ τους ακόμη κινείται χαμηλά. Από την ελληνική ομάδα, ψηλά στις σημειώσεις των σκάουτ είναι οι Λημνιός, Τσιμίκας, Νικολάου, Λάμπρου, Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης.

Εθνική Ελπίδων