Αθλητισμός|17.07.2019 11:37

Αγιαξ: Χάνονται τα αστέρια, αλλά χάνεται (ξανά) η μπάλα (vids)

Newsroom

Παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου και άγγιξε την πρόκριση στον τελικό του Champions League μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Και, όπως ήταν λογικό, ο καταπληκτικός περυσινός Αγιαξ προσέλκυσε πολλούς ενδιαφερόμενους για τους παίκτες του.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της τον Φρένκι ντε Γιονγκ έναντι 75+11 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντας τον 21χρονο μέσο, τον πιο ακριβό Ολλανδό ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Και σήμερα Τετάρτη (17/7), η Γιουβέντους ολοκληρώνει, με παρόμοιο ποσό (70+5), την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Ματάις ντε Λιχτ, ο οποίος έφτασε στο Τορίνο το βράδυ της Τρίτης (16/7) με ιδιωτικό αεροπλάνο.

T

«Γεια σας Μπιανκονέρι, είμαι εδώ και είμαι πολύ ευτυχισμένος» είπε on camera ο Ντε Λιχτ, ο οποίος υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Το πρωί, ο Ολλανδός περνάει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, προτού γίνει και τυπικά ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία της Serie A.

T

Παρά τις απώλειες, όμως, ο πρωταθλητής Ολλανδίας εξακολουθεί να παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και να σημειώνει γκολ – ύμνους στην ομαδικότητα, όπως το πρώτο (του Κάσπερ Ντόλμπεργκ) στο φιλικό 2-1 επί της Μπασακσεχίρ.

Απολαύστε το γκολ – ποίημα του Αγιαξ από το 2:30 του βίντεο

ΓιουβέντουςποδόσφαιροΑγιαξΜατάις ντε Λιχτ