Αθλητισμός|24.07.2019 10:49

Μιγκέλ Λαγιούν: Νίκησε τον καρκίνο και έπαιξε μπάλα, 54 μέρες μετά! (vid)

Newsroom

Στις 28 Μαΐου, ο Μιγκέλ Λαγιούν υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθους όγκου, όταν στα ΜΜΕ υπήρξε ενημέρωση για μια επέμβαση (σχετικής) ρουτίνας στα νεφρά.

Λιγότερο από δυο μήνες μετά, 54 ημέρες για την ακρίβεια, ο 31χρονος Μεξικανός διεθνής αμυντικός φόρεσε ξανά την φανέλα της Ραγιάδος του Μοντερέι, νυν ομάδα του πρώην άσου των Γουότφορντ, Πόρτο, Σεβίλλης και Βιγιαρεάλ, και έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα τα 90 λεπτά του αγώνα με την Κλαμπ Αμέρικα.

Η ομάδα του ηττήθηκε με 4-2, αλλά αυτό διόλου ενόχλησε τον Λαγιούν, ο οποίος βγήκε νικητής, και μάλιστα σε χρόνο – ρεκόρ, στον πιο δύσκολο αγώνα που έδωσε ποτέ στην ζωή του.

«Ενιωσα καλά, κυρίως για το τι σήμανε αυτός ο αγώνας για εμένα. Στις 28 Μαΐου έμπαινα στο χειρουργείο για να βγάλω τον όγκο και το να μπορώ να βρίσκομαι εδώ, κάνοντας αυτό που περισσότερο μου αρέσει, έχει ανεκτίμητη αξία για εμένα» δήλωσε συγκινημένος μετά το παιχνίδι ο Λαγιούν.

«Ηταν ένας στόχος που είχα θέσει: Να είμαι σε φουλ κατάσταση για να αγωνιστώ. Και έτσι έγινε» πρόσθεσε ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος δούλεψε σκληρά τις εβδομάδες που ακολούθησαν την επέμβαση που έμελλε να του σώσει την ζωή.

T

καρκίνοςΜιγκέλ ΛαγιούνποδόσφαιροΜεξικό