Αθλητισμός|24.07.2019 12:02

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για υπογραφές ο γκολκίπερ Μπόμπι Αλέν (vid)

Newsroom

Την ώρα που η αποστολή του Ολυμπιακού βρισκόταν... κολλημένη στην Τσεχία λόγω μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους που θα μετέφερε τους Ερυθρόλευκους στην Αθήνα (η αναχώρηση ήταν προγραμματισμένη για τα ξημερώματα με τσάρτερ αλλά εν τέλει διανυκτέρευσαν στην Πράγα), έφτανε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Γάλλος γκολκίπερ Μπόμπι Αλέν προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Πρόκειται για τον 28χρονο γκολκίπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντιζόν, αφού πρώτα αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο Αλέν την περασμένη σεζόν είχε 15 συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα, 14 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα και μία στο Λιγκ Καπ Γαλλίας. Ο Αλέν έχει παίξει στις μικρότερες γαλλικές κατηγορίες με την Ιβρί και την Ρεντ Σταρ, ενώ το 2016 ενσωματώθηκε στην Ντιζόν, αρχικά στη δεύτερη ομάδα και από το 2018 στην πρώτη. 

Την είδηση της άφιξης του Αλέν μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM και εντός της ημέρας ή το αργότερα μέχρι την Πέμπτη (25/7) αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Γάλλου, ο οποίος θα πλαισιώσει τους έτερους γκολκίπερ Ζοζέ Σα και Αλέξανδρο Τζολάκη.

Δείτε highlights από την καριέρα του Αλέν:

SuperLeagueΟλυμπιακόςποδόσφαιροΜπόμπι Αλένμεταγραφές