Αθλητισμός|29.07.2019 17:39

Κρίστιαν Γκολομέεβ: «Μου ανοίγει την όρεξη το μετάλλιο»

Newsroom

Μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, ο Κριστιάν Γκολομέεβ δήλωσε: «Ήταν πολύ ωραία κούρσα, ήμουν έτοιμος, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν συγκεντρωμένος και πολύ χαρούμενος και με τον χρόνο, που ήταν ένα εκατοστό από το πανελλήνιο μου ρεκόρ.

Ένιωθα ωραία, έβλεπα δίπλα μου τον Φράτους. Προσπάθησα πολύ στα τελευταία μέτρα και μου βγήκαν σχεδόν όλα σωστά. Δεν θα πω ότι το περίμενα, αλλά πίστευα ότι αν τα κάνω όλα σωστά θα ήμουν στα μετάλλια. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στον θείο μου και στη θεία μου, στη γυναίκα μου Λίντζι και στον πατέρα μου που δεν είναι εν ζωή» δήλωσε ο Γκολομέεβ, ο οποίος εντυπωσίασε.

«Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Ελλάδα μετά του Γρηγοριάδη το 2005 και ακόμα δεν το πιστεύω πραγματικά. Αυτό μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου που είναι Ολυμπιακή χρονιά. Ναι, πραγματικά μου ανοίγει την όρεξη και πραγματικά θα προσπαθήσω δυνατά να δουλέψω πιο σκληρά να βελτιώσω ό,τι ατέλειες έχω και να πάω ακόμα καλύτερα» είπε ο Γκολομέεβ, ο οποίος «έγραψε» μια απ' τις κορυφαίες επιτυχίες στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης. 

Κριστιάν ΓκολομέεβκολύμβησηΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου