Αθλητισμός|02.08.2019 16:33

Αγιαξ: Χωρίς Νέρες και Αλβαρεζ στο πρώτο ματς με ΠΑΟΚ

Αντώνης Τσακαλέας

Δυο σημαντικές ειδήσεις προέκυψαν από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του Αγιαξ Ερικ τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός γνωστοποίησε πως ο Νταβίντ Νέρες και Εντσον Αλβαρεζ δεν θα είναι στη διάθεσή του τόσο για την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με την Φίτεσε όσο και για το ματς της Τούμπας (6/8) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος Νταβίντ Νέρες είχε πέρυσι 50 συμμετοχές, με απολογισμό 12 γκολ και 15 ασίστ. Ο 21χρονος Μεξικανός Εντσον Αλβαρεζ αποκτήθηκε (έναντι 15 εκατ. ευρώ) από τον «Αίαντα» για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε από την παραχώρηση του Ματάις Ντε Λιχτ στη Γιουβέντους.

Την ίδια στιγμή, έχει ανοίξει συζήτηση για το μέλλον του Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ, καθώς στην Ολλανδία έχει αναπτυχθεί φημολογία για έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον 22χρονο μέσο, που πέρυσι είχε 17 γκολ και 13 ασίστ σε 57 συμμετοχές.

Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Μόνο μέσω διαδικτύου θα κυκλοφορήσουν την Δευτέρα (5/8) τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Αγιαξ, Το ηλεκτρονικό σύστημα θα ανοίξει στις 09:00 και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την πώληση και του τελευταίου εισιτηρίου.

Champions LeagueΑγιαξποδόσφαιροΠΑΟΚ