Αθλητισμός|19.08.2019 20:28

Bundesliga: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Κουτίνιο στην Μπάγερν

Newsroom

Η μετακίνηση του Φελίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν Μονάχου με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα για ένα χρόνο αντί 8,5 εκατ. ευρώ και με οψιόν αγοράς 120 εκατ. ευρώ (!) οριστικοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα, 19/8) και η γερμανική ομάδα προχώρησε στην παρουσίαση του νέου μεταγραφικού της αποκτήματος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, δήλωσε: «Για εμένα αυτή η μετακίνηση είναι μια νέα πρόκληση, σε νέα χώρα, σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης». Ο γενικός διευθυντής των Βαυαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, σχολίασε: «Δουλέψαμε προς της κατεύθυνση αυτής της μεταγραφής και είμαστε χαρούμενοι που την ολοκληρώσαμε. Ο Κουτίνιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα δυναμώσει άμεσα την επιθετικής μας γραμμή».

Ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ Χασάν Σαλιχάμιζιτς, είπε: «Είναι ένα παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην επίθεση».

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Κουτίνιο ήταν άμεσα συνδεδεμένο με αυτό του Νεϊμάρ, καθώς υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν την Μπαρτσελόνα να είναι διατεθειμένη να συμπεριλάβει τον Κουτίνιο σε πρόταση ανταλλαγής με τον Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κουτίνιο ωστόσο ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και ουσιαστικά «κίνησε τα νήματα» για να βρεθεί σε άλλη ομάδα, κάτι που κατάφερε με τη μετακίνησή του στην Μπάγερν.

ΚοουτίνιοΜπάγερν ΜονάχουBundesligaΜπαρτσελόνα