Αθλητισμός|26.08.2019 11:51

ΠΑΟΚ: Και τώρα η ώρα της πρόκρισης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Αντώνης Τσακαλέας

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα, με το 2-1 επί του Παναιτωλικού να έρχεται στην πρώτη αναμέτρηση στην οποία ο Αμπέλ Φερέιρα άλλαξε 11άδα μετά από τα τρία πρώτα διαδοχικά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η εικόνα των τριών ποδοσφαιριστών που πήραν θέση στο αρχικό σχήμα ήταν ικανοποιητική, με τον Σφιντέρσκι να σκοράρει, τον Λημνιό να είναι εκ των κορυφαίων σε απόδοση αλλά και σε διάρκεια, και τον Αουγκούστο να δείχνει νέα σημάδια προσαρμογής.

Ο Μίσιτς, που αγωνίστηκε για μια ακόμα φορά ως αλλαγή, βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να του δίνει ρόλο επιτελικού μέσου και τον Κροάτη να έχει καλή απόδοση.

Ενθουσιασμός για PAOK TV

Παράλληλα θετική ήταν και η αποτίμηση της πρώτης κάλυψης αγώνα πρωταθλήματος από το PAOK TV. Ο αριθμός εγγραφών στην πλατφόρμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους ιθύνοντες να περιμένουν τις αναφορές των χρηστών για να μπορέσουν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν μέσω pay per view.

Η επόμενη μέρα βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα να έχει και επίσημα στο μυαλό του την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/8) με την Σλόβαν, καθώς η ήττα με 1-0 στο πρώτο αγώνα έφερε τους πάντες σε εγρήγορση. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Λέο Μάτος, με τον Ροντρίγκο Σοάρες να είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να προχωρήσει σε διαχείριση στη μεσαία γραμμή, και συγκεκριμένα στο εσωτερικό της, καθώς Εσίτι, Αουγκούστο και Ελ Καντουρί θα δώσουν «μάχη» για δυο θέσεις, με επικρατέστερους τους δυο τελευταίους.

ΠΑΟΚEuropa LeagueΠαναιτωλικόςποδόσφαιροΣλόβαν ΜπρατισλάβαςSuper League 1