Αθλητισμός|20.11.2018 14:16

Τσουκαλάς: «Συγγνώμη» στην οικογένεια Αντετοκούνμπο κι επίθεση στον Τσίπρα (vid)

Newsroom

Ο οπαδός του Ολυμπιακού είπε ότι δεν ήταν ρατσιστικό το σχόλιό του, αλλά αποκάλεσε τον Θανάση «πίθηκο» για τον τρόπο που συμπεριφερόταν στο ματς του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους «ερυθρόλευκους».

«Δεν είμαι ρατσιστής, δεν είχε να κάνει με το χρώμα» είπε μεταξύ άλλων ο Τσουκαλάς κι αναφέρθηκε και στις φωτογραφίες που έβγαζε αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΣΕΦ, τονίζοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν.

Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «καλά έκανε κι έβαλε φανέλα του Γιάννη», επεσήμανε: «Εσύ κύριε πρωθυπουργέ θα ζητήσεις συγγνώμη από τα θύματα σε Μάνδρα και Μάτι; Αυτοί δεν ήταν Έλληνες; Καλά έκανες και φόρεσες τη φανέλα του Θανάση και του Γιάννη. Ένα μαύρο πουκάμισο δεν μπορούσες να φορέσεις και να πας στο Μάτι να συλλυπηθείς τις οικογένειες των θυμάτων;».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο συμπαρουσιαστής του Τάκη Τσουκαλά, ο Άκης ο οποίος είπε: «Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα για να καταλάβετε πως λειτουργεί αυτή η φασιστική κυβέρνηση. Πιάστηκαν από μια φράση που είπε ο Τάκης. Όποιος δεν είναι μαζί τους είναι φασίστας, είναι ρατσιστής. Ό,τι κάνετε να ξέρετε ότι γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας».

Θανάσης ΑντετοκούνμποΤάκης ΤσουκαλάςΓιάννης Αντετοκούνμπο