Αθλητισμός|29.08.2019 11:00

ΠΑΟΚ: Με την ορμή της «καυτής» Τούμπας για τη νίκη - πρόκριση

Αντώνης Τσακαλέας

Εχοντας στο πλευρό του 25.000 φιλάθλους, που αναμένεται να γεμίσουν το στάδιο της Τούμπας καθώς έγινε sold out, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει από νωρίς να ρίξει στα σχοινιά τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa League, για το οποίο οι Σλοβάκοι απέκτησαν προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 1-0 στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης (22/8).

Μοναδική απουσία για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι ο τιμωρημένος Λέο Μάτος, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Ροντρίγκο Σοάρες, στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Σε σχέση με την ενδεκάδα την οποία είχε παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός στην Μπρατισλάβα, είναι πολύ πιθανό να καταγράφουν άλλες δυο αλλαγές, με τους Αουγκούστο και Λημνιό να έχουν μικρό προβάδισμα έναντι των Εσίτι και Ζαμπά.

Οι Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Άκπομ είναι οι οχτώ που φαίνεται να έχουν βέβαιη θέση στο αρχικό σχήμα

Στο PAOK TV η αναμέτρηση για Ελληνες και… Σλοβάκους

Η κίνηση του ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αναμέτρηση για όλο το κόσμο στο PAOK TV έγινε θέμα συζήτησης ακόμα και στη συνέντευξη Τύπου (!) τη στιγμή που μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) είχαν πουληθεί περίπου 15.000 κωδικοί για το πακέτο των δυο αναμετρήσεων με Σλόβαν και Πανιώνιο, ενώ είχαν δοθεί και πάνω από 5.000 κωδικοί μόνο για την αναμέτρηση με τη Σλόβαν. Αρκετοί από εκείνους που έχουν αγοράσει μόνο τη σημερινή αναμέτρηση είναι Σλοβάκοι, με την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας να κάνει αναφορά στο τρόπο με τον οποίο θα μπορεί κάποιος να δει την αναμέτρηση.

ΠΑΟΚποδόσφαιροEuropa LeagueΣλόβαν Μπρατισλάβας