Αθλητισμός | 10.09.2019 14:08

«Μικρός» Τούρκος... θεριακλής καπνίζει τσιγάρο και γίνεται viral (vid)

Newsroom

Την περασμένη Κυριακή (8/9) η Μπούρσασπορ φιλοξένησε στην Προύσα τη Φενέρμπαχτσε σε φιλική αναμέτρηση, με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες. Ελάχιστοι, όμως, ασχολήθηκαν με το αποτέλεσμα (2-1) του φιλικού, καθώς την παράσταση έκλεψε ένας «μικρός» (στο μάτι) θεριακλής οπαδός των γηπεδούχων, ο οποίος με απαράμιλλο στιλ κάπνιζε το τσιγάρο του λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του pre game show, η κάμερα ζούμαρε στον φαινομενικά μικρό οπαδό της Μπούρσα που κάπνιζε. Το παρουσιαστικό παρέπεμπε σε ένα παιδί που ήταν δεν ήταν 13-14 ετών. Αμέσως τα social media πήραν φωτιά, με το video του «μικρού» να γίνεται viral, έχοντας εκατομμύρια προβολές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την εικόνα, κατακρίνοντας το... παιδί, τους γονείς του, την τουρκική κουλτούρα και άλλα πολλά. Μόνο που λίγο αργότερα αποδείχθηκε, όπως έγραψαν τα τουρκικά ΜΜΕ, έπειτα κι από σχετικές αναφορές φίλων της Μπούρσα, πως ο μικρός δεν ήταν και τόσο μικρός. Πρόκειται για έναν 36χρονο (!) φανατικό φίλο της Μπούρσασπορ, ο οποίος... μικροδείχνει.

Δείτε το video που έγινε viral:

Τουρκίαποδόσφαιροviral