Αθλητισμός|13.09.2019 23:41

Τρέλα στην Αργεντινή: Αντί για μάθημα είδαν Μουντομπάσκετ σε σχολείο! (vid)

Newsroom

Μπορεί η Εθνική ποδοσφαίρου του Λιονέλ Μέσι να απογοητεύει τους Αργεντινούς, αλλά η ομάδα του μπάσκετ της χώρας παραμένει εκείνη που τους γεμίζει περηφάνια στις μεγάλες διοργανώσεις. Ο Λουίς Σκόλα και η παρέα του έκαναν ξανά το θαύμα τους, τούτη τη φορά απέναντι στη Γαλλία, και προκρίθηκαν στον τελικό του Μουντομπάσκετ 2019 προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού πίσω στην Αργεντινή, όπου ο κόσμος ζει και αναπνέει τις τελευταίες ημέρες για την ομάδα μπάσκετ.

Είναι ενδεικτικό πως σε σχολείο στην περιοχή της Γουαλεγουαϊτσού, το μάθημα αναβλήθηκε για λίγες ώρες προκειμένου, οι μαθητές και οι δάσκαλοι να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση των «γκαούτσος» με τους «τρικολόρ».

Την ώρα του τζάμπολ ήταν 9.00 το πρωί στην Αργεντινή και το μάθημα πήγε... περίπατο για ένα δίωρο. Απαντες μαζεύτηκαν στην αίθουσα συγκεντρώσεων και είδαν το παιχνίδι παθιασμένα όπως ταιριάζει βεβαίως στο ταμπεραμέντο των Αργεντινών.

Κι όταν στο τέλος η Εθνική ομάδα της χώρας επικράτησε πανηγυρικά, η αίθουσα θύμισε κάτι από... πέταλο στο Μπομπονέρα με τραγούδια και συνθήματα. Ευτυχώς που ο τελικός είναι Κυριακή (15/9) διότι θα έκλειναν τα σχολεία...

Δείτε το απίθανο βίντεο:

μπάσκετσχολείοΕθνική ΑργεντινήςΑργεντινήΜουντομπάσκετ 2019