Αθλητισμός|14.09.2019 00:32

Επιβεβαίωση από την Forthnet για την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Newsroom

Δέκα ημέρες μετά την είδηση ότι η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Forthnet, η εταιρεία που κατέχει τη συνδρομητική τηλεόραση Nova και κατ' επέκταση τα τηλεοπτικά δικαιώματα των περισσότερων αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στην ανακοίνωση τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η πρόταση Μαρινάκη προς τις τράπεζες «τελεί υπό όρους και η αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Forthnet αναφέρει τα εξής: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Fοrthnet επιβεβαιώνει την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (συμπεριλαμβανομένων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet.

Η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή. Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες.»

ποδόσφαιροτηλεοπτικά δικαιώματαΒαγγέλης ΜαρινάκηςForthnetNova