Αθλητισμός|17.09.2019 23:33

Με Σεμέδο η αποστολή του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα με Τότεναμ

Newsroom

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε για το παιχνίδι με την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει τελικά τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης (18/9, 19.55) για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και είναι πιθανό μάλιστα να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα έχοντας πραγματοποιήσει τρεις σερί προπονήσεις δίχως ενόχληση.

Ο Σεμέδο, ο οποίος τραυματίστηκε στο εκτός έδρας ματς με την Κρασνοντάρ για τα πλέι οφ, σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση θα έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά τελικά φωνάζει «παρών» και με την Τότεναμ.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης των «ερυθρόλευκων», ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή, όπου πέραν του Σεμέδο, συμπεριλήφθηκαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Λοβέρα και Μπενζιά, όχι όμως και ο Γκασπάρ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

T

Ρούμπεν ΣεμέδοΤότεναμChampions LeagueΟλυμπιακός