Αθλητισμός|27.09.2019 11:16

Μήνυση για απειλές κατά της Νένας Χρονοπούλου και του Τάσου Μητρόπουλου

Newsroom

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Τάσου Μητρόπουλου με αφορμή την παρουσία του στο Open, καθώς η σύζυγός του Νένα Χρονοπούλου κατέθεσε μήνυση για απειλές. Η εμφάνιση του θρύλου του Ολυμπιακού στην εκπομπή «Τοtal Football» έγινε αφορμή για να δεχθεί αρχικά διαδικτυακές επιθέσεις με χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα όμως στο στόχαστρο βρέθηκε και η Νένα Χρονοπούλου, η οποία έλαβε με μηνύματα με απειλές κατά της ζωής της αλλά και εις βάρος του συζύγου της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Espresso, η Νένα Χρονοπούλου έλαβε απειλητικά μηνύματα, τα οποία την ώθησαν να καταθέσει μήνυση εναντίον του αποστολέα. 

«Γιατί τι θα μου κάνεις Νενάκι; Άμα σου τολμάει κάνε καμιά κίνηση και θα δεις που θα πας... Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλα σου στα τάρταρα... Ηρέμησε λοιπόν» έγραφε ένα από αυτά.

«Πρόδωσε τον Ολυμπιακό, θα τα ακούσει, μη σου κακοφαίνεται... Ας βγει ο Τάσος να μου την πει άμα γουστάρει... Τι να ασχοληθώ με εσένα μωρή πατσαβούρα. Άντε κάνε μας τη χάρη και πέσε για ύπνο» έγραφε άλλο. 

Τα μηνύματα και οι απειλές είχαν αρχίσει ήδη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής (22/9) όταν προβλήθηκε live η εκπομπή «Total Football» και την Τετάρτη (25/9) η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάσισε να καταθέσει μήνυση, καθώς ο αποστολέας είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Επίσης, η Νένα Χρονοπούλου κατέθεσε μήνυση και εναντίον αθλητικής ιστοσελίδας στην οποία αναρτήθηκε άρθρο εναντίον του Τάσου Μητρόπουλου, θεωρώντας πως με όσα γράφτηκαν υποκινείται φανατισμός εναντίον του παλαίμαχου διεθνή άσου. 

Σημειώνεται, μάλιστα, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας πως τόσο ο Τάσος Μητρόπουλος όσο και η Νένα Χρονοπούλου ανησυχούν ιδιαίτερα κυρίως για τον 14χρονο γιο τους, Χρήστο. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η ηθοποιός κατέφυγε στην αστυνομία.

Το πρωτοσέλιδο της Espresso

Τάσος ΜητρόπουλοςποδόσφαιροOpen TVΝένα ΧρονοπούλουTotal Football