Αθλητισμός|23.11.2018 14:39

Μπάνε Πρέλεβιτς: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα βρει ιδιοκτήτη μέχρι το τέλος της σεζόν»

Θοδωρής Φελάνης

Την αισιοδοξία του ό,τι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν θα έχει βρει νέο ιδιοκτήτη, εξέφρασε ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Επίσης ,ανακοίνωσε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας (για την φανέλα) με την εταιρεία «watt+volt».

Ο Πρέλεβιτς , επανέλαβε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς: «Έχω ενημερώσει με επιστολές τόσο τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, όσο και τον Ιβάν Σαββίδη για την κατάσταση στην ΚΑΕ. Έχω εξηγήσει πως είμαι έτοιμος να αποχωρήσω, δεν έχω καμιά πρόθεση να αναλάβω κάποια θέση στο μέλλον στην ομάδα. Υπάρχει κοτσομπολιό για τα οικονομικά, έχουν πει πως «ο Μπάνε είναι εκεί γιατί κονομάει». Αυτό που σίγουρα έχω αποκομίσει είναι ένα πλούσιο ΑΦΜ με χρέη στη εφορία. Έχω κουραστεί να αποδυκνείω διαρκώς πως δεν είμαι ελέφαντας. Το όνομα του δεν είναι Ντάμπο(σ.σ. το ελεφαντάκι)  είναι Μπάνε».

Για τον Ιβάν Σαββίδη δήλωσε: «Δεν μας υποσχέθηκε ποτέ τίποτα. Μας βοήθησε πολύ, είμαι ευγνώμων για ότι έχει κάνει. Στον Ιβάν χρωστάμε, δεν μας χρωστάει»

Ο Πρέλεβιτς παρόλα αυτά παραδέχθηκε ότι έγιναν και λάθη από την πλευρά του παραδεχόμενος ότι το φετινό μπάτζετ της ΚΑΕ(περίπου 800.000 ευρώ) είναι μεγαλύτερο από όσο θα έπρεπε με βάση τα έσοδα: «Έγινε λάθος εκτίμηση της αγοράς από την πλευρά μας, αποχώρησαν στοιχηματικές εταιρείες από διαφημιστικά πακέτα,  αλλά θα βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται».

Επίσης είπε: «Ήταν λάθος μας που δεν ενεργοποιηθήκαμε νωρίτερα για την ανεύρεση ιδιοκτήτη. Πίστευα πως αυτό δεν ήταν δική μας δουλειά όμως εμείς οφείλουμε να κινήσουμε τις διαδικασίες. Να κάνουμε παρουσιάσεις, σε επιχειρηματίες στην Ελλάδα ή σε Έλληνες ομογενείς. Να επικοινωνήσουμε σε όλους πως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι η μοναδική της Α1 χωρίς ιδιοκτήτη».

Επίσης ανακοίνωση: «Υπάρχει συμφωνία με την εταιτρεία Watt+Volt. Μιλήσαμε και θα είναι ο νέος χορηγός στην φανέλα μας. Θα δούμε στο μέλλον αν αυτή η συνεργασία εξελιχθεί σε κάτι άλλο. Σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό δεν φοβάμαι γιατί όλος ο σύλλογος κινείται προς μια κατεύθυνση με στόχο να βρεθεί λύση και θα βρεθεί.

ΠΑΟΚΜπάνε Πρελεβιτς