Αθλητισμός|25.11.2018 00:05

Επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα από οπαδούς της Ρίβερ (pics&vid)

Newsroom

Σοκαριστικές σκηνές επικράτησαν έξω από το γήπεδο Μομουνεντάλ της Αργεντινής, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του δεύτερου τελικού για το Copa Libertadores ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς.

Οπαδοί των γηπεδούχων αρχικά επιτέθηκαν με πέτρες και σπρέι πιπεριού στο πούλμαν της Μπόκα, με σκοπό να τρομάξουν τους αντιπάλους τους.

Από την επίθεση των οπαδών των Μιλιονάριος ο Κάρλος Τέβες φαίνεται να βρίσκεται σε κακή κατάσταση ενώ η Μπόκα ζήτησε να εξεταστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της. 

H αστυνομία για να αντιμετωπίσει την επίθεση των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ προχώρησε στη ρίψη δακρυγόνων με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική, τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τους φιλάθλους. 

T

Παράλληλα τα αποδυτήρια της Μπόκα έμοιαζαν με... νοσοκομείο. Αναφορές της Ole κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες ποδοσφαιριστές (Γκονσάλο Λαμάρδο, Νάντες, Πάμπλο Πέρες, Βίγια). 

Η στιγμή της μεταφοράς των Πάμπλο Πέρες και Γκονσάλο Λαμάρδο στο νοσοκομείο

T

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς

 

Παράλληλα, τον κύκλο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα - οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία ζώνει με φωτοβολίδες ένα μικρό κοριτσάκι, για να τις περάσει στο γήπεδο.

Στις 00:15 η διεξαγωγή του αγώνα

Μετά από διαβουλεύσεις έγινε γνωστό ότι ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει στις 00:15 ώρα Ελλάδος, αν και οι ιθύνοντες της Μπόκα δεν θέλουν χωρίς να αγωνιστούν χωρίς τον αρχηγό της ομάδας τους Πάμπλο Πέρες ο οποίος έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ρίβερ ΠλέιτCopa LibertadoresΜπόκα Τζούνιορς