Αθλητισμός|16.10.2019 09:12

Volley League: O Δεληκώστας ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ στη θέση του Γιούρι Φιλίποφ

Newsroom

Ο πρώην προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Κώστας Δεληκώστας είναι ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Γιούρι Φιλίποφ.

Ο Δεληκώστας είχε αναλάβει και πάλι τα ηνία του δικεφάλου το καλοκαίρι του 2008 αλλά το Δεκέμβριο του ίδιου έτους αποχώρησε. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά και στον ΠΑΟΚ αλλά και στην προπονητική καριέρα του προπονητή από τον Έβρο.

«Σκληρή δουλειά»

«Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος και γνωρίζω ότι οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Ξεκινάμε αμέσως τη δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Οι παίκτες που διαθέτουμε έχουν υψηλό ατομικό επίπεδο. Πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή και μεθοδική δουλειά θα μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας», δήλωσε ο Κώστας Δεληκώστας.

Πασαδόρος από το Σουφλί

Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας, είναι γεννημένος στις 07 Σεπτεμβρίου 1972, στο Σουφλί.

Ως αθλητής αγωνίστηκε με τον Έβρο Σουφλίου (1985-91), τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (1991-95), τον Ηρακλή (1995-99), την Ε.Α. Πατρών (1999-2001), τον Ολυμπιακό (2001-03) και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (2003-04).

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Γ.Σ. Λαμίας, στον Α.Ο. Ορεστιάδας, στον Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, στην Εθνική Κύπρου και ως βοηθός προπονητής στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Στην Ιταλία συνεργάστηκε με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ιταλό Ντανιέλε Ρίτσι. Μέχρι το Μάιο ήταν προπονητής του Παμβοχαϊκού. 

Σπορvolley leagueβόλεϊΚώστας ΔεληκώσταςΠΑΟΚ