Αθλητισμός|25.11.2018 16:37

ΑΕΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη

Newsroom

Από τα χείλη του Δημήτρη Μελισσανίδη κρέμονται στην ΑΕΚ όσον αφορά στο μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη, αν και σ' αυτή τη φάση όλα δείχνουν ότι ο Ελληνας τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας... Είναι δεδομένο ότι το κλίμα για τον Ουζουνίδη είναι «βαρύ», ενώ το ρήγμα στις σχέσεις προπονητή και παικτών ολοένα και βαθαίνει. 

«Αν συνεχιστεί όλο αυτό είμαι υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα. Πρέπει να βρω τους παίκτες που θα έχουν το κίνητρο για να παίζουν σε αυτή την ομάδα. Δυστυχώς κάποια παιδιά μου έδειξαν ότι παίζουν για να παίζουν», είπε ο Ουζουνίδης μετά το ματς, προαναγγέλλοντας εκκαθαρίσεις.

Το ζήτημα για την ΑΕΚ βέβαια είναι σύνθετο και δεν μπορεί να εντοπιστεί μόνο στον προπονητή. Ενδεχομένως να έκλεισε βίαια ο κύκλος μιας ομάδας που πραγματοποίησε θαυμαστή πορεία κατά την τελευταία πενταετία, επαναφέροντας την ΑΕΚ στα κανονικά επίπεδα της. Ωστόσο, παρά την αμηχανία που καταγράφηκε στις πρώτες ώρες, είναι αναγκαίο για να προχωρήσει η ΑΕΚ, να κατανοήσει το πρόβλημα της.

Ζήτημα αποτελεί πως θα συμβεί αυτό. Ηδη, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε σκληρή ομιλία του Ουζουνίδη, γκρουπ θέραπι των παικτών, παρουσία και έντονη ομιλία του Μελισσανίδη για να αφυπνιστεί η ομάδα. Αποτέλεσμα; Μηδέν. Η ΑΕΚ νοσεί και δεν δείχνει πως μπορεί να σταθεί γρήγορα στα πόδια της.

«Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω εκ μέρους όλων συγγνώμη από τον κόσμο που και σήμερα ήταν εδώ για να μας υποστηρίξει. Καταλαβαίνω την πίκρα του. Οι υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να παλέψουμε για να σώσουμε ο,τι σώζεται από τη φετινή χρόνια γιατί κινδυνεύουμε να γκρεμίσουμε όσα με τόσο κόπο όλα αυτά τα χρόνια χτίσαμε», αρκέστηκε να πει ο Μάνταλος μετά το ματς.

ΑΕΚπροπονητήςΜαρίνος Ουζουνίδης