Αθλητισμός|02.11.2019 00:34

Ligue 1: Η Παρί Σεν Ζερμέν πνίγηκε στην πόλη της... μουστάρδας (vid)

Newsroom

Η ουραγός Ντιζόν έπιασε στον ύπνο την Παρί Σεν Ζερμέν και με το σπουδαίο 2-1 που πανηγύρισε, της έδωσε ένα χρήσιμο μάθημα ενόψει και του επερχόμενου αγώνα στο Champions League με την Μπριζ.

Πάντως η Παρί, μετρά ήδη τρεις ήττες στο γαλλικό πρωτάθλημα κι όμως δεν ανησυχεί καθώς η δεύτερη Ναντ απέχει οχτώ βαθμούς. Οι Παριζιάνοι πίστεψαν ότι θα έχουν εύκολο έργο στην πόλη της... μουστάρδας, ειδικά από τη στιγμή που ο Μπαπέ άνοιξε το σκορ στο 19’ (0-1) με το έβδομο γκολ του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Επεσαν όμως θύματα ηχηρής έκπληξης.

Η καταρρακτώδης βροχή ζόρισε την ομάδα του Τόμας Τούχελ που πνίγηκε στη συνέχεια. Από ένα σφάλμα του Κέιλορ Νάβας, ο Χουιάρ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου.

Ο Βενεζουελάνος Κάντις με υπέροχη ενέργεια «χόρεψε» όλη την άμυνα της Παρί κι έκανε το 2-1 (47’), που έμεινε ως το τέλος, παρά τις δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Ικάρντι (είχε και δοκάρι) που ήταν ο μοιραίος για τους Παριζιάνους.

 

Πηγή: sdna.gr

Παρί Σεν ΖερμένΝτιζόνποδόσφαιροLigue 1