Αθλητισμός|24.11.2019 19:02

Με buzzer beater του Γιακουμάκη ο Ατρόμητος νίκησε τον ΟΦΗ

Newsroom

Ολα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ θα έμεναν στο 1-1 έπειτα από ένα παιχνίδι που τα είχε όλα: γκολ, δοκάρια, πολλές φάσεις και καλό ρυθμό. Ωστόσο ο Πέτρος Γιακουμάκης είχε διαφορετική άποψη καθώς με buzzer beater στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του που επανέρχεται σε τροχιά πλέι οφ.

Το σκορ άνοιξε νωρίς νωρίς ο Μανούσος, ο οποίος μόλις στο 2' κέρδισε τη μάχη με τον Κουτρουμπή και με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, ο ΟΦΗ απάντησε γρήγορα ισοφαρίζοντας στο 21' με εξαιρετικό μακρινό σουτ του Αντίλ Ναμπί.

Η ευστοχία των πρώτων λεπτών μετετράπη σε αστοχία στη συνέχεια καθώς ο Ατρόμητος στο 27' είχε διπλό δοκάρι αρχικά με τον Ενσικουλού κι εν συνεχεία με τον Ρόσα, ενώ ευκαιρία έχασε κι ο Σεμέντο στο 51' έπειτα από σωτήρια επέμβαση του Γούτα. Ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι στο 72' με τον Σεμέδο, ο Μέγερι κράτησε όρθια την ομάδα του στο 93' όταν απέκρουσε σουτ του Μέγερι κι εκεί χτύπησε σε νεκρό χρόνο ο Γιακουμάκης.

Ο άσος του Ατρομήτου, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Ρόσα, με εξαιρετική προβολή έπειτα από σέντρα του Ενσικουλού έγραψε το τελικό 2-1.

Ατρόμητος (Κορακάκης - Οφρυδόπουλος): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόσα, Μπαένα, Ανδρούτσος (72' Βέλλιος), Χαρίσης, Ενσικουλού, Ρόσα (61' Γιακουμάκης), Μανούσος (85' Ούμπιδες).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Μπράουν, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί (87' Στάικος), Σεμέντο (94' Σόουζα), Τσιλιανίδης, Μάνος (65' Φιγκεϊρέδο).

ΑτρόμητοςSuperLeagueΟΦΗποδόσφαιρο