Αθλητισμός|08.12.2019 00:00

Μέγα κάζο της Γιουβέντους από τη Λάτσιο που θριάμβευσε με ανατροπή

Newsroom

Πριν από το ντέρμπι με τη Λάτσιο στο Ολίμπικο η Γιουβέντους είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει στη βαθμολογία από την Ιντερ που μια ημέρα πριν είχε αναδειχθεί ισόπαλη (0-0) με τη Ρόμα.

Και το ξεκίνημα της Γηραιάς Κυρίας στο ματς ήταν ιδανικό καθώς στο 25' βρέθηκε να προηγείται στο σκορ χάρη σε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ολα έδειχναν πως το τέλος της βραδιάς θα έβρισκε τη Γιουβέντους στο +1 από τους Νερατζούρι.

Οι παίκτες της εκπληκτικής Λάτσιο όμως είχαν διαφορετική άποψη και με γκολ του Λουίζ Φελίπε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (1-1), του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 74' και του Καϊσέδο στο 94' πανηγύρισαν μια επική ανατροπή και μια μεγάλη νίκη (3-1) απέναντι στη μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας τα τελευταία χρόνια.

Ηταν η πρώτη επικράτηση της Λάτσιο επί της Γιουβέντους στη Ρώμη σε αγώνα για το πρωτάθλημα έπειτα από 16 χρόνια και φέρνει τους Λατσιάλι στο -3 από την ομάδα του Τορίνο, που έχασε το εντυπωσιακό αήττητο που διατηρούσε. Παράλληλα, η Ιντερ, που εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή έχοντας δύο πόντους διαφορά από τη Γιουβέντους.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Νάπολι γκέλαρε και πάλι στην έδρα της Ουντινέζε (1-1) και η Αταλάντα επικράτησε 3-2 της Ελλάς Βερόνα.

Αποτελέσματα-Πρόγραμμα

Βαθμολογία

Serie AποδόσφαιροΓιουβέντουςΛάτσιο